A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Jótékonykodj bizsu vásárlással!

Rászorulókon segíthetsz, ha a 3H-ban szerzed be ékszer kollekciódat

2018. március 13. - Élményvadász

bizsuk-ekszerek-adomany_jotekonysag_elmenyvadasz4.JPG

A 3H nem egy új dizájn shop valamelyik plázában, vagy feltörekvő fiatal ékszertervezők fantázia neve, hanem egy segítő közhasznú egyesület mozaikszava.

A 3H jelentése: halmozottan hátrányos helyzetű. A halmozottan hátrányos helyzetben lévő gyermekeket támogathatod ugyanis, ha ebben a budapesti adományboltban vásárolsz.

bizsuk_3hsk_elmenyvadasz2.JPG

Neked lehet mindegy, hogy azt a pár ezer forintot hol hagyod ott, de az alapítvány munkatársai segítségével közvetve ezeknek a gyerekeknek okozhatsz örömet, kicsit könnyebb hétköznapokat.

Mert - minden ellenkező propaganda ellenére - még manapság is sok olyan család VAN, ahol pár ezer forint adomány is nagy segítséget jelent. Adni jó. Adományozni nem ciki. Sőt, adományboltban vásárolni sem!

bizsuk_ekszerek_3hsk_elmenyvadasz3.JPG

A Dohány utcai adományboltban színekben, formákban egész elképesztően nagy a választék. A legkülönlegesebb csillogó, színes ékszercsodák mellett békében megférnek a fa, műanyag, toll bizsuk, etno és retro ékszerek is.

bizsuk-ekszerek-adomany_jotekonysag_elmenyvadasz4.JPG

Ha csak valami egyszerűbb nyakláncot szeretnél, vagy ha komplett szettre vágysz, itt megtalálhatod. Nézz körül, a rengeteg csecse-becse közül biztos találsz kedvedre valót akár tavaszra, akár már a strandszezonra.

Ráadásul nem csak idei ékszer kollekciódat viheted haza jó áron, hanem egyúttal a szervezet tevékenységét, és így rajtuk keresztül a nélkülözőket, mélyszegénységben élőket is támogathatod. A  3H SK Egyesület a vásárlásokból befolyt összegeket a rászoruló családoknak juttatja el.

bizuk_3hsk_ekszerek_elmenyvadasz_jotekonysag.JPG


Nem csak egy pár szép fülbevalónak örülhetsz, hanem egyúttal másoknak is örömet okozhatsz. Dupla öröm!

Létezik az adománygyűjtésnek ennél egyszerűbb és népszerűbb módja? :)

Sőt, megunt, nem hordott ékszereidet (de nem csak azokat) is elviheted, leadhatod a helyszínen.

ekszer_bizsu_3hsk-elmenyvadasz.JPG

Aki szeretne máshogy is hozzájárulni az rászorulók megsegítéséhez, az többféle módon is megteheti. A 3H Egyesület minden élelmiszer, ruha illetve pénzadomány felajánlást szivesen fogad.

Már azzal is segítesz, ha megosztod ezt a cikket.

 

Még néhány fotó, kedvcsinálónak. :)

Tekintsd meg a galériát!

-------------------------------------------------- 

A 3H Segítő Közhasznú Egyesületről

Küldetésük az egész ország területén élő - halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek aktív anyagi és szellemi támogatása, illetve az általános iskolai tanulmányaik sikeres befejezésének elősegítése és az esélyegyenlőség megteremtése.

A rászoruló családoknak ruhaneművel, játékokkal, élelmiszer csomagokkal, pénzadománnyal, a beteg gyerekeknek rendszeres anyagi támogatással, jótékonysági koncerttel segítenek.

Adománybolt címe:

Budapest VII. Erzsébet krt. 8. - bejárat a Dohány utca felől
Nyitva tartás: Hétfő - Szombat: 10h-20h
Tel: +36 30 973 8363

http://www.3hske.hu/

 fotók: Élményvadász

 

Ha tetszett a bejegyzés, ajánld az index szerkesztőinek. :) Köszönöm.

Követhetsz a Facebook-on is, ahol élményvadászoknak jobbnál-jobb eseményeket ajánlok.

 

Élményvadász

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5513736536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása