A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Aphrodite ajándéka élményvadászoknak

Különleges pihenés Zalakaroson

2018. december 15. - Élményvadász

aphrodite_hotel_zalakaros_ajandek_utalvany_romantikus_aktivpihenes_elmenyvadasz.jpg

Ha nem szeretnél napokig a megfelelő ajándékon töprengeni, a boltokban tömegjelenetek főszereplője lenni, de mégis valami különlegessel szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor válassz idén élményajándékot.

Rohamtempóban közeledik a karácsony ünnepi fényekkel, fűszeres illatokkal, és a szokásos ajándékozási őrülettel. Ha ez utóbbit szeretnéd elkerülni, egy kényelmesebb és különlegesebb megoldást javaslok. Egy szó: élményajándék.

Persze élményajándék is lehet sokféle. Azoknak, akik még nem döntötték el, milyen is legyen, segítségképpen egy olyan hagyományostól eltérő, önellátásra törekvő szállodát mutatok be, ahol többféle igényt kielégítő pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

Titokban mindenki vágyik egy wellness ajándékutalványra. :)

aphrodite_hotel_zalakaros_wellness_medence2_aktivpihenes_elmenyvadasz.jpg

Pihenni mindenki szeret. A szép környezetet, ízletes konyhát, aktív kikapcsolódási lehetőségeket, és wellness szolgáltatásokat kínáló zalakarosi Aphrodite Hotel****  nem csak a nyugdíjas vendégekre épít. Minden korosztály számára tökéletes választás változatos élményekkel, házias ízekkel.

Ajándékozz élményt karácsonyra!

Lepd meg a hozzád közel állókat, és ajándékozz felejthetetlen napokat az Aphrodite Hotelben négycsillagos kényelemmel, ami

  • névre szóló és egyedi
  • maradandó élményt biztosít
  • az ajándék árát Te döntöd el
  • felhasználási idő egy év
     

karácsonyi ajándékutalvány az általános szolgáltatásokon kívül tartalmazza a szállást a választott szobában, félpanziós ellátást a hotel éttermében, a wellness részleg, a fitnesz- és asztalitenisz-terem használatát, továbbá

GRÁTISZ: 3.500 Ft értékű masszázst
GRÁTISZ: fél óra kerékpárkölcsönzést
GRÁTISZ: 800 Ft értékű tallért (beváltható a Garabonciás Farm és 7 vezér Történelmi Kalandparkban tavasztól őszig)

Akik egy kis romantikára vágynak, vagy romantikus elemeket is tartalmazó ajándékot keresnek, azoknak a szálloda legnépszerűbb szobáját, a Jakuzzis lakosztályt javaslom. Különlegessége a nagy körágy és a jakuzzi egy légtérben. 

aphrodite-hotel-koragyas_jakuzzis_szoba_elmenyajandek_ajtivpihenes_elmenyvadasz.jpg

Amiért  pedig ez a hotel különleges, az a "wellness mennyországon" és a hagyományos zalai receptekre épülő gasztronómián kívül az, hogy majdnem teljesen önellátó és környezetbarát. Minden szobában geotermikus fal-, mennyezet- és padlófűtés, illetve hűtés található. A friss alapanyagok pedig a saját földekről kerülnek a konyhára.

Szerelem, szépség és wellness

A híres Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő főbejáratától 100 méterre található ez a 4 csillagos szálloda, mely Aphrodite-ról, a szerelem és a szépség görög istennőjéről kapta nevét.

aphrodite_hotel_zalakaros_wellness_medence_pool_aktivpihenes_elmenyvadasz.jpg

A wellness hotel igényes, teljes körű kínálatába tartozik a Római Fürdő, a Bizánci Gőzfürdő, 12 személyes feszített víztükrű jakuzzi, termálvizes medence, jeges csobbanó medence, vagy az élménymedence, amelyekben ellazulva remek kilátás nyílik a kinti környezetre. Továbbá van 8 fős finn szauna, infra szauna, gőzfürdő és napfénykabin. Ezeket a wellness szolgáltatásokat kiegészíti többféle gyógy- és wellness masszázs, amik közül mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihentető, átmozgató, relaxáló, vagy épp felfrissítőt.

Szintén a romantika jegyében a wellness részleg exkluzív ajánlata az éjszakai fürdőzés mécsesek fényénél, amit 21-24 óra között lehet igénybe venni. Különleges élmény.

Aktív mozgást kedvelők igénybe vehetik a fitneszterem 23 kondicionáló gépét és a fallabda (squash) pályát, illetve a környék kínálta kirándulási lehetőségeket, vagy a 7 vezér Történelmi Kalandparkot.

Gasztro mennyország házias ízek kedvelőinek

Itt komolyan gondolják azt, hogy a szántóföldtől az asztalig. A tulajdonosok célja "egészségesen jóllakatni" a hozzájuk érkező vendégeket igazi vidéki ízekkel, adalékmentes, friss alapanyagokkal. Az országban, ebben a szállodában kerülnek a legmagasabb arányban az ételek saját farmról a vendég asztalára.

aphrodite_hotel_zalakaros_gasztro1_hazias_izek_aktivpihenes_elmenyvadasz.jpg

Az étterem egyedülálló és egészséges gasztronómiai kínálatot nyújt olyan zalai házias ételspecialitásokkal, amelyek főként a Garabonciás Farmról származnak, ahol az állattenyésztés folyik, illetve a 150 hektár termőföldről. A farm látja el nagyrészt „bio jellegű” élelemmel a zalakarosi szállodát, azonban nemcsak éléskamraként, hanem turisztikai látványosságként is funkcionál. 

aphrodite_hotel_zalakaros_gasztro2_zalai_izek_aktivpihenes_elmenyvadasz.jpg

Azt is megtudtam, hogy az itteni különleges ízvilág titka a minőségi alapanyagokon túl a hagyományos – 40 éves – zalai receptekre épülő konyha. Az ételallergiában szenvedőknek sem kell aggódniuk, nekik is tudnak az igényeiknek megfelelő ételeket készíteni.

Az Aphrodite Hotel**** vendégeként itt pár napra ki lehet szakadni a felgyorsult életritmusból. Van annál jobb ajándék, mint néhány pihentető nap?

Egyszóval, ha jót akarsz a szüleidnek, nagyszüleidnek, tesónak, barátoknak, rokonoknak, párodnak, vagy magadnak, ajándékozz gasztronómiai -és wellness élményekben gazdag, zalakarosi kikapcsolódást.

 

- Élményvadász - 

 

Fotók, képek forrása: Aphrodite Hotel**** 

Támogatott tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6314486898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása