A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

ÉLMÉNYT ANYÁNAK!

Standard csoki, virág kombó helyett alternatív lehetőségek

2018. április 30. - Élményvadász

tulipanok-anyak_napja_elmenyvadasz.jpg

Ajánlómban eredeti ötleteket, alternatív lehetőségeket találhatsz olyan Anyák napi nem szokványos ajándékokra, amikkel meglepheted anyukádat, nagymamádat.

Anyák Napja különleges alkalom, sokan mégis lerendezik egy doboz csokival, vagy csokor virággal. Az ilyenkor gyorsan letudott standard ajándékok helyett keresd inkább az egyedi, kreatív, nevettető, kedves, szerethető, megható, fergeteges, relaxáló, kényeztető, szépítő, építő ötleteket. Olyat, aminek tudod, tényleg örülne az anyukád. 

Tudom, ez a projekt nem mindig egyszerű. Sokszor időhiány, ötlet, távolság, vagy esetleg a szűkös anyagi helyzet is befolyásolhatja a szándékot. Ebben az ajánlómban eredeti ötleteket, alternatív lehetőségeket találhatsz. Olyan Anyák napi nem szokványos ajándékokról írok, amikkel kellemesen meglepheted anyukádat, nagymamádat. 

futas_anyak_napi_koroshegy_elmenyvadasz_elmenyt_anyanak.jpgFotó: pixabay.com

 

Sportos program - Anyák napi futás 

Töltsétek az időt együtt május 6.-án egy anya-lánya futóversenyen szép tájakon, levendula illatú mezőkön. A Szívdobbanás Anyák napi túra & futam Kőröshegy elnevezésű programra várják az anyákat, lányokat, fiúkat, nagymamákat, apukákat, mindenkit, aki mesés környezetben szeretne kicsit sportolni, vagy szurkolni. A futamokra több távon – 5 és 10,5 km - lehet nevezni. A verseny nem időre megy, csak a mozgás öröméért. Semmi sem kötelező. Ha ahhoz van kedvetek, akkor túrázhattok is helyette. A séták, túrák 12:00 órától folyamatosan indulnak, vezetett túraútvonalon a Kőröshegyi dombokra. Az eseményt a Red Hot Run és a Kőröshegyi Levendula birtok szervezi. A nevezők értékes díjakat és levendulás ajándékot kapnak.

Az eseményről, nevezésről bővebb információt a Szívdobbanás Anyák napi túra & futam találsz.
 

elmenyt_anyanak_balance-studio_rozsaszin-elmeny_vadasz.jpgFotó: balancestudio.hu


Ha távol vagy tőle - Kényeztető ajándék 

Ha messze vagy édesanyádtól és Anyák Napján nem tudod személyesen felköszönteni, válaszd a Balance kényeztető szeretetcsomagot. Mi ez? Ajándék virág + élmény + törődés + egészség. Mindez házhoz is szállítva. Az általad választott masszázs ajándékutalványt és virágcsokrot a viragbirodalom.hu virágküldő szolgálat viszi a megadott címre május első hétvégéjén. Édesanyádnak így igazi meglepetésben lehet része. A masszázs utalvány a Budapest, 3. kerületi Balance Stúdióban váltható be. Négyféle 90 perces masszázs közül lehet választani: relaxáló illatos-olajos teljes testmasszázs, thai masszázs, frissítő teljes testmasszázs, és kínai akupresszúrás meridiánmasszázs extra hát kezeléssel. A különféle masszázs kezelésekről itt tudsz bővebben tájékozódni.

elmenyt_anyanak_balance-studio_kek_elmenyvadasz.jpgFotó: balancestudio.hu

Anyukád jó kezekben lesz, képzett szakember, felsőfokú egészségügyi végzettséggel rendelkező masszázs terapeauta foglalkozik vele. Fejezd ki a hálád, szereteted kényeztető ajándékkal. Az ajánlat limitált szériás, érdemes mielőbb megrendelni. 

A szolgáltatásról bővebb információkat a Balance kényeztető szeretetcsomag linkre kattintva találsz.

mecsekextrem_anyak_napi_kalandok_elmenyvadasz.jpgfotó: mecsextrem.hu 


Kreatívkodás virág ültetéssel és kalandprogrammal

Kicsit sem unalmas programok, Anyák napi kalandok várnak a Mecsek közkedvelt kalandparkjában május első vasárnapján. Lesz kertészkedés, kézműveskedés, az anyukáknak virágfelismerő játék, fotózkodás, és rengeteg szórakozási lehetőség. Lehet suhanni, siklani az erdei bobon, vagy a tiroli csúszópályán, függeszkedni az alpesi kötélpályán, egyensúlyozni a rodeó bikán és még számtalan további élményelemet kipróbálni. Nem csak a gyerekeknek! A játékos kedvű anyukákat, nagymamákat és az egész családot várják a Mecsekextrém Kalandpark Anyák napi eseményére. 

Az eseményről, nevezésről bővebb információkat, az Anyák napi kalandok a Mecsekextrém Kalandparkban linkre kattintva találsz.

omnia_aromazsur_facebook_anyak_napja_elmenyvadasz.jpgFotó: OMNIA facebook oldal


Omnia kedvelőknek kávéházi nosztalgiázás

Május 6.-án vasárnap 10 és 17 óra között egy kis nosztalgiázásra várják a budapesti Dunapark Kávéházba azokat az anyukákat, nagymamákat, és kísérőiket, akik kedvelik a kávét, a kávéházi hangulatot. Az idén 50 éves OMNIA születésnapi Aromazsúrján kellemes kávéillatban tölthetitek el az időt közösen. A régi kávécsomagolások és múltidéző tárgyak között mindenkit megvendégelnek egy csésze finom kávéra, aki megosztja omniás emlékeit, élményeit. A szerencsések egy díszdobozzal is gazdagabbak lehetnek. 

Az eseményről bővebben az OMNIA születésnapi Aromazsúr linkre kattintva tudsz tájékozódni.
 

Bevállalós anyukáknak grátisz libegőzés 

A Veszprém megyei Eplényben, gyönyörű tájban, csodás kilátásban lehet részük azoknak, akik május első hétvégéjén az Eplényi Libegőt választják. Anyák Napja alkalmából ezen a hétvégén anyukák, nagymamák ingyen libegőzhetnek. Természet kedvelőknek, aktív programot keresőknek remek program. 

Az Eplényi Libegő elérhetőségét az Anyák napi libegőzés linkre kattintva találod. 

anyak_napi_operett_gala_elmenyvadasz_800.jpgFotó: www.art.pte.hu


Operett gála és hangverseny

Nagyvolumenű eseményen, Anyák napi Operett Gálán vehetnek rész május 6.-án Szombathelyen a műfaj kedvelői. Ismert előadók, lépnek fel az Agora Savaria Kulturális Központban, a sztárvendég pedig Esztergályos Cecília lesz. Bővebb információk, jegyárak, elérhetőség a linkre kattintva.  

A pécsi Zsolnay Negyedben Anyák napi hangversennyel készülnek május 6.-án. Népszerű operett és opera áriákat lehet meghallgatni a Zeneművészeti Intézet magán énektanárai -  Szabóki Tünde Liszt-díjas operaénekes és  Kovácsházi István Liszt-díjas operaénekes - és növendékeik előadásában. A belépés díjtalan. Információkat a helyszínről, a kezdés időpontjáról az Anyák napi hangverseny linkre kattintva találsz.

 

A legfontosabb, legszebb ajándék mégis az, ha szeretetet és időt adsz édesanyádnak. Nem csak Anyák Napján. Az együtt eltöltött minőségi idő, a közös élmények, amik igazán számítanak.

 

Élményvadász

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr3313879380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása