A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Tudjuk, hol leszel a Szabadulószobák Éjszakáján...

2018. október 23. - Élményvadász

trap_escaperoom_szabaduloszoba_armageddon_kep3.jpg

Jó hírünk van azoknak akik ismerik, kedvelik, esetleg már függők is, és azoknak is, akik még nem. 2018. október 26-án ismét Szabadulószobák Éjszakája!

 

Idén már ötödik éve, hogy péntek estétől országosan több tucat szabadulószoba ajtaja tárul ki /és zárul be/ minden játékos kedvű kiszabadulni vágyó előtt. Köztudott, hogy a rendezvény ideje alatt féláron vethetitek bele magatokat a különféle témájú, hangulatú és nehézségű feladatokba. 

trap_escaperoom_logo.png


Ha Budapest kerestek színvonalas szabadulószobát, akkor ajánlom figyelmetekbe a 8. kerületi Palotanegyedben 6 éve üzemelő, nagy tradícióval bíró TRAP ESCAPEROOM-ot, ahol két speciálisan kialakított szobával várják a szabadulójátékok szerelmeseit, de azokat is, akik még kezdők ebben a műfajban. Itt nem az ijesztgetésen van a hangsúly, szóval, aki sötét szobákat, horrort, vért, és verejtéket akar, az ne ide jöjjön.  

A TRAP szabadulószobás élményprogram az egyes témák köré felépített fantáziadús világot, ötletes feladatokat, egyedi hangulatot kínál az igényes dizájnt és a logikai játékokat kedvelőknek. Családbarát program, ide lehet gyerkőccel is jönni, de mindenkit szívesen látnak, akár az idősebb korosztályból is.

Egy órád van, hogy megmentsd a Földet!

A két szoba témája igen különböző. Az Armageddon pályán egy elhagyott bunkerből a világot kell megmentenetek egy nagy sebességgel közeledő aszteroidától. Meg tudjátok nyomni időben az aszteroidát kiiktató rakéta indító gombját? 60 percetek van rá, hogy megoldjátok a feladatot.

trap_escaperoom_szabaduloszoba_armageddon_kep2.jpg


Az Anachronistica elnevezesű, 3. generációs szabadulószoba témája: egy tudós térben és időben való utazással való kísérletezése sült el rosszul, így a kiszámíthatatlanul ugráló, egyre gyorsuló időt kell szintén 60 perc alatt visszaállítanotok a normális tempóba.

trap_escaperoom_szabaduloszoba_armageddon_kep3.jpg


A Szabadulószobák Éjszakájára szóló 50%-os kedvezményt az Armageddon pályán tudjátok igénybe venni kizárólag a pénteki napon, a rendezvény weboldalán található promóciós kupon kinyomtatásával (vagy mobilon keresztül) és a TRAP ESCAPEROOM  Mária utcai helyszínén bemutatással. 

A szabadulószobás program nem igényel semmilyen különleges tudást, vagy felszerelést, szóval csak menjetek és érezzétek jól magatokat!

 ***

 Ha nem érnétek rá október 26-án, akkor se csüggedjetek. Október 31-én is részetek lehet egy másként „szellemes” szórakozásban, a TRAP szabadulószobák jóvoltából.


Halloween akció: 20% kedvezmény!
Gyertek el hozzánk október 31-én, 
előtte foglaljatok online és írjátok be a M819 voucher kódot.

 

Információ, érdeklődés:

TRAP ESCAPEROOM
1085 Budapest, Mária u.19.
Tel: +36307091262
Weboldal
Facebook oldal

Támogatói tartalom

Fotók, képek forrása: TRAP Escaperoom

Szöveg: Élményvadász

------------------------------------------------------------------------------------------

Ha tetszett a bejegyzés, ajánld az index szerkesztőinek. :) Köszönöm.

Követhetsz a Facebook-on is, ahol élményvadászoknak jobbnál-jobb eseményeket ajánlok.

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr5114318445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása