A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Énidő a Római parton

Everness Kikelet - Önismereti élményprogramokkal indul a május

2019. április 25. - Élményvadász

fokep-everness-kikelet-majus4.jpg

Az Everness Kikelet szervezői előadásokkal, koncertekkel, változatos programokkal és workshopokkal várják érdeklődő, értő, érző közönségüket.

Május 4-én igazi tavaszköszöntő eseményen vehetsz részt, ha ellátogatsz a Római partra. Az Everness Kikelet egy testet-lelket megmozgató rendezvény, amely Európa legnagyobb önismereti fesztiváljának hangoló eseménye. A szervezők idén is megtartották az egyedi atmoszférájú Duna parti helyszínt (szerk – és milyen jól tették!). 

Megszerettük tavaly ezt a minifesztivált és úgy vettük észre, a közönségünk is örült, hogy ezúttal egy budapesti helyszínen találkozhatunk – mondta Klein Csaba, az Everness fesztiváligazgatója. 

Azonban némi változtatással, meglepetéssel is készülnek a látogatóiknak május első hétvégéjén. 

- Idén csavartunk egyet a tematikán is. Mivel sok éve kapjuk a kérdéseket a csapattal, az előadók kiválasztásával kapcsolatban. Úgy gondoltuk, jó móka lenne, ha ezúttal mi szervezők is tartanánk programokat, tekintve hogy mindegyikőnk sokféle úton közelít az önismerethez, számtalan oktató, kezelő, gyógyító, tréner van a közösségünkben – árulta el Klein Csaba. 

A minifesztivál programjai egy időben több térben zajlanak majd, mégpedig a Dunakavics Bowling Klub belső tereiben és hatalmas zöld kertjében. Míg a kertben vegán ételeket lehet kóstolni a Tantra Mantra jóvoltából, és Lénárt Gitta tart előadást az élő étel fogalmáról, addig a galériaszinten többek között Gianga jóga, NIA, intimitás workshop és anyaméh tisztító szertartás a program. Vállalkozóbb szelleműek kipróbálhatják a Flystick és az akrojógát is. Gilányi Attila a tudatos cselekvés művészete irányába kalauzol, Kereszty Andrással pedig arról lehet közösen gondolkozni, hogy hová is tűnik idővel a szerelem. 

everness-kikelet-fokep-foto-vanik-zoltan.jpg

A kézműves térben egész nap pránanadi, access bars kezelések, kézműves workshopok és HallgatLak beszélgetések várják a fejlődni vágyókat. Este az Earth Jam és a Flying Spirit muzsikál  a kertben, majd Dj Narny és DJ Flow gondoskodnak a felejthetetlen hangulatról. 

A mini fesztiválnak idén is a Dunakavics Bowling Klub Óbuda ad helyszínt, ahova tömegközlekedéssel, BKV hajóval vagy akár kerékpárral is könnyen eljuthattok. 

A rendezvény témája, programjai nincsenek korhoz kötve, ezért az Anyák napi hétvége alkalmából anyukáddal, nagymamáddal együtt érkezve különleges közös élményprogramon vehettek részt. 

Az Everness Kikelet élményvadászoknak kiemelten ajánlott. :D

Időpont: 2019. május 4. 10:00 – hajnalig, kapunyitás 9:30
Helyszín: Dunakavics Bowling Klub Óbuda, 1031 Budapest Nánási út 67.

Kutyabarát rendezvény. 

Bővebb információ: https://www.kikelet-everness.hu

 

A tavalyi Everness Fesztivállal kapcsolatos interjúmat itt olvashatod. 

 Ha nem akarsz lemaradni az aktualitásokról, csatlakozz facebook oldalamhoz.

 

- Élményvadász -

képek forrása: kikelet-everness.hu, fotó: Vanik Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr4314785716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása