A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Ahol minden szint izzasztó

Szaunakomplexummal bővült a Zalakarosi Fürdő

2020. január 23. - Élményvadász

 zalakarosi_furdo_szauna_felontes_facebook_elmenyvadasz.jpg

Jó hír a szaunázás kedvelőinek hogy egy hónapja adták át a Zalakarosi Fürdő legújabb létesítményét, egy 60 férőhelyes szaunavilágot.

Statisztikailag is igazolt, hogy a legtöbb pihenni vágyó vendég elsősorban a fürdőhelyeket keresi fel, de a vizes élményeken kívül szeretnek egyéb szolgáltatásokat is kipróbálni. Hévíz és Harkány mellett Európa fürdőtérképén Zalakaros is szerepel, belföldön pedig a top 10 fürdőhelyek közé tartozik. Az új fejlesztés csak még vonzóbbá teheti fürdővendégei számára a létesítményt.
 szaunakomplexum1_zalakarosi_furdo.jpg

Az élményfürdővel közvetlen összeköttetésben álló kétszintes szaunakomplexum kicsit több mint fél év alatt épült fel, és csaknem 200 ember befogadására alkalmas.

Az új szaunavilágban finn szauna, aroma szauna, és gőzfürdő várja a vendégeket. A szaunázó közönség minden igényét kiszolgálva hideg-meleg merülőmedence, jacuzzi, és exkluzív infra pihenő tér is rendelkezésére áll. Az udvaron alakították ki a rusztikus rönkszaunát. A felhevült látogatók merülő-dézsával, vödrös zuhannyal, valamint egy speciális jég adagolóval hűthetik le magukat.

zalakarosi_furdo_facebook_elmenyvadasz.jpg

A szaunázás élményét fokozzák a szauna programok, amiken képzett szaunamesterek felelnek az optimális hőmérsékleten kívül a tökéletes illat-kombinációkért és a jó hangulatért. A szaunaparkban hétköznap három, hétvégeken pedig négy különböző szauna ceremóniával várják a vendégeket.

A szaunázás egészséges, és relaxáló élmény, próbáljátok ki!

A zalakarosi szaunaparkról itt tudhatsz meg többet.

 

- Élményvadász - 

(Képek forrása: Zalakarosi Fürdő)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr1715423250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása