A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Távmozizz otthonról és ments meg munkahelyeket!

2020. április 29. - Élményvadász

movie_mozi_budapest_tavmozi.jpg

A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetitek.

A Budapest Film Zrt. új kezdeményezése, a Budapesti Távmozi. A Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino filmszínházak április közepétől ismét napi műsorrendben vetítenek igaz, csak online formában, a #maradjotthon szellemében. Egészen addig, amíg nem tudnak ismét nézőket fogadni.

A Budapest Film által üzemeltetett fővárosi artmozik az elsők között állították le a vetítéseket, hogy a nézők és a mozisok egészségét semmiképp se fenyegethesse a koronavírus járvány. Most viszont elsőként is nyitnak újra – igaz, egyelőre csak biztonságos, internetes közvetítések formájában.

film_mozi_movie_tavmozi_elmenyvadasz.jpg

Az előadásokra a szokott módon válthatók kedvezményes jegyek az interneten. A kínálat folyamatosan új mozipremierekkel és filmfesztiválokkal bővül. Érdemes csekkolni a film.artmozi.hu oldalt.

A Távmozi vetítéseire váltott jegyekkel közvetlenül a budapesti művészmozik fennmaradását és a Budapest Film munkatársainak megélhetését segíthetitek a váratlan és hosszúra nyúló mozinélküliség idején. 

A moziélmény majdnem teljes lesz, mivel a filmekbe nem lehetett belepörgetni, vagy leállítani (ezért előtte menj el wc-re, zárd el a gázt, és és készítsd be a rágcsálnivalót), ugyanakkor amiatt sem kell bosszankodni, hogy valaki hangosan csámcsog, vagy eltakarja a képet. :)

 

"Az igazi mozik újranyitása nagyon nagy ünnep lesz nekünk, akármikor is jön el az a nap. Szeretnénk, ha a Budapesti Távmozi nézőit üdvözölhetnénk ott majd legelsőként, mert ők azok, akik ebben a nehéz időszakban is ragaszkodnak a mozizás élményéhez."

https://film.artmozi.hu

 

- Élményvadász - 

 

képek: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr3715648638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása