A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

Hop-on hop-off már vízen is!

Új hajójáratok a Dunakanyarban

2020. július 15. - Élményvadász

hop-on_hop-off_hajojarat_dunakanyar_hajo_mahart_passnave_elmenyvadasz.jpg

A vonatpótló hajójárat sikerein felbuzdulva, többek örömére elindította a dunakanyari körjárathoz kapcsolódó két új hajójáratát a MAHART PassNave Kft. a nyári szezonra.

 Az Esztergom, a Nagymaros, és a Sződliget nevű hajók mellett hétvégétől a Hunyadi is szeli a vizeket Dunakanyarban, a nagy sikerű Hop-on hop-off hajójáratokhoz kapcsolódóan. A hajók befogadóképessége 250 fő. A sok érdeklődő miatt, egy-egy időponthoz már plusz hajók is van készenlétben, amik az utaslétszámtól függően indulnak majd el. A hajókon szendvicset, üdítőt lehet fogyasztani, de a visegrádi körjáraton és a Szentendre-Visegrád járaton büfé is üzemel.

esztergom-hajo_dunanyar_uj-hajojarat_elmenyvadasz_mahart.jpg

A hop-on hop-off járat Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedik. Az Esztergom és Zebegény között közlekedő új járat péntek, szombat és vasárnapi napokon, naponta két alkalommal közlekedik, és Zebegényben van lehetőség átszállni a dunakanyari Hop-on hop-off járatra.

A másik újdonság Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád útvonalon közlekedő hajó, ami a nagyobb távolság miatt naponta egyszer péntek, szombat és vasárnapi napokon jár. Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap. Mindhárom hajóra fel lehet szállni kerékpárral is, kerékpár 200,-Ft/db. Kutyusok a nyitott felső részen utazhatnak szájkosárral.

Hajókázni jó élményprogram, hát fedélzetre fel! Ja, a maszkját senki se hagyja otthon - talán már mondani sem kell, de az utazás alatt maszk viselése kötelező (szorri).

A hajók indulásáról ezen a linken lehet tájékozódni.

 

- Élményvadász - 

fotók: Mahart PassNave

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6116007282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása