A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

100 film, négy helyszínen, három nap alatt

VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztivál

2022. május 09. - Élményvadász

termeszetfilm_fesztival_godollo-kastely_2022.jpg

Világszerte elismert alkotók és stúdiók legújabb produkciói versenyeznek majd május 27-29. között Gödöllőn, a VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon.

A hagyományoknak megfelelően a Gödöllői Királyi Kastély lesz a helyszíne május 27-29. között a VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválnak. Az esemény idei témája a zöldre-, újratervezés, díszvendége pedig Olaszország lesz. Világszerte elismert alkotók és stúdiók legújabb produkciói versenyeznek majd.

Lenyűgöző, izgalmas alkotásokat vetítenek a közönségnek folyókról, erdőkről, szárnyasokról, emlősökről - a természetről, a maga csodálatos, vagy éppen szomorú valóságában.

Olyan magyar vonatkozású filmek is lesznek, mint egy, a hazánk nemzeti parkjainak szépségét bemutató alkotás, vagy a „Vad Magyarország”, - a rendezővel, Török Zoltánnal készült interjú itt olvasható - amelynek lenyűgöző képsorai a természetfilmek kedvelőinek felejthetetlen élményt nyújtanak.

Gödöllőn május végén négy helyszínen, 100 filmet nézhetnek meg a látogatók. Az ingyenes, kutyabarát eseményen a filmek mellett színes családi programokkal is várják az érdeklődőket.

 - Élményvadász -

Honlap: naturefestandfilm.com

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr6717827577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása