A ma élményei a jövő emlékei

Élményvadász

Élményvadász

A hazai underground zene ikonjai - Sziámi AndFriends koncert márciusban

2023. február 19. - Élményvadász

muller_peter_sziami_andfriends_zenekar_fb-fokep_koncert_elmeny.jpg

2023 első pesti Sziámi koncertje underground-slágerekkel, dalpremierrel és toplistás dalokkal. A békéért küzdő írók, és a vadon élő állatok világnapját ünnepeljétek idén a Sziámi AndFriends-szel a Dunán horgonyzó, közismert koncerthajón.

2023 első pesti Sziámi koncertjére dalpremierrel és kihagyhatatlan toplistás dalokkal, underground-slágerekkel vár Müller Péter Sziámi és a zenekar. Tiltott és tűrt dalok 1980-tól napjainkig, amik ma is ugyanolyan érvényesek, mint egykor. Az újdonságok pedig igazi különlegességek, mivel némelyik születésének ti is részesei vagytok.

Aki nem ismerné őket, (Van-e, ki e nevet nem ismeri?) a Sziámi AndFriends a hazai alternatív rockzene megkerülhetetlen formációja. Kipróbált baráti társaság, akik rendszeres fellépők az ország klubjaiban, fesztiváljain.

muller_peter_sziami_andfriends_zenekar_fb-foto2.jpg

Besúgók és provokátorok, Apokalipszis, Vigyetek el! - a hazai underground zene ikonjaival találkozhatsz március elején Budapesten.  A Sziámi legjobb klasszikusai, nagy kedvencek, és közös dalok - az elmúlt tíz év legjobbjai hangzanak el március harmadikán az A38 koncerthajón.

A zenekar tagjai: Bakos Zita (billentyűs hangszerek), Kirschner Péter (gitár), Müller Péter Sziámi (ének), Tóth Márton (dob), Varga Orsolya (billentyűs hangszerek) és Kónya Csaba (basszusgitár).

Esemény FB oldalát ide kattintva találod.

 

- Élményvadász - 

 

(fotók forrása: Sziámi AndFriends Facebook oldal)

A bejegyzés trackback címe:

https://elmenyvadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8018053188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása